誠邀25位beautylife.hk會員試用JOY-IN 10000億K-1植物性乳酸菌

 

 

我的中心
 
搜索


如新nuskin產品各個點的介紹

已有 5289 次閱讀 2015-2-2 15:43 |個人分類:護膚|關鍵詞:激光美容 nuskin 香港 油脂



在美容產品中很多人都喜歡用激光美容來提高皮膚的光澤,因為比較簡單方便,下面簡單的說一下如新nuskin產品。
如新nuskin產品激光美容的好處就是簡單,很多人都選擇香港如新,因為香港如新激光美容安全方便,並且效果明顯,可以起到保養,補水等作用。
想皮膚好想雞蛋一樣光滑具有光澤,只要跟著一下步驟做就可以了!
1)先用ageloc or 180洗面
2)用輕柔磨砂膏,内含海藻粒能温和去除死皮細胞,污垢及清除閉塞毛孔的物質(因海藻粒十分幼細,就算每天做也沒有問題的)
3)冰河泥: 佢係去到皮膚第五層做野!幫皮膚做過深層清潔,毛孔乾淨曬,好似識抖氣咁
(溫馨提示:厚敷蘆薈打底,深層清潔又唔乾)
4)敷面膏: 同粉刺、酒米、暗瘡、油脂粒、面黃、面油Say gd bye!仲軟化角質層、 消炎,補水、收毛孔!又平又好用,敷極都唔厭
5)柔潤補濕面膜: 好多人皮膚敏感其實係因為皮膚底層勁乾極缺水,只要好好補充底層水份,皮膚就水噹噹,充滿光澤啦妝前敷返15分鐘,個妝貼足成日唔灰唔浮粉(加多粒Tegreen~極致美白消炎抗氧化氣味仲好清新添~refresh)

俗話說的好,這個世上沒有醜女人,只有懶女人!



我試過

我見過

我聽過

我買過

我用過

Like

評論 (0 個評論)