誠邀25位beautylife.hk會員試用JOY-IN 10000億K-1植物性乳酸菌

 

 

我的中心
 
搜索

不想有經痛投訴可以考慮參加you beauty養生子宮護理療程

已有 386 次閱讀 2017-4-11 11:24 |個人分類:瘦身纖體|關鍵詞:beauty 女性 朋友 疏通 中心


我身邊依架都有好多女性朋友都有經痛的問題,但我就比較少出現呢方面的狀況,唔係因為我身體特別好,而係經過朋友介紹了解咗you beauty 美容中心有關子宮保護的療程,向you beauty美容顧問投訴過痛經的情況後, 然後根據you beauty美容顧問建議做了一段時間宮寒養生的療程,所以經痛問題得到了明顯的改善。

其實市場上都有不同宮寒女養生療程問題, 發現you beauty其療程同其他有所不同是會提供養生罐去驅寒虛濕, 可以加強暖宮養生的效果, 透過養生療程, 的確可以改善月經不調的問題,整個療程會有專業的治療師幫你按摩,幫助經絡疏通, 透過改善經絡阻塞而引致的經痛問題, 感覺好舒服。

you beauty治療師仲建議, 如果想有效改善「宮寒」的問題, 必須要養成良好的飲食習慣,同時每星期要最少做兩次30分鐘的運動,咁先可以有效提高身體的氣血運行的狀態,同時間唔好經常飲冷水。當然想係短時間有明顯的改善, 最緊要定期做一些養生療程,子宮得到呵護,自然會暖起來,身體上面的各種毛病亦會隨之減少,唔信的話你可以去試一試!

我試過

我見過

我聽過

我買過

我用過

Like

評論 (0 個評論)