誠邀25位beautylife.hk會員試用GOONGBE宮中秘策嬰兒系列產品

 

 

我的中心
 
搜索

Derma 21 Medical Lumenis激光脫毛試做體驗 (上唇+小腿)

已有 1578 次閱讀 2017-8-1 17:41 |個人分類:護膚


話說小妹毛孩一名,好細個開始跟家姐用剃刀veet脫毛,平均2-3日就剃一次,d毛再生返出黎又越黎越硬,有時仲會發炎倒生有點點。咁越諗越唔係辦法,其實一直想做激光永久脫毛好耐,一了百了唔洗煩,雖然出黎做咗一陣野save咗d錢錢,可以俾錢join激光脫毛,但唔試唔知邊間好,所以睇下坊間d blogger有咩免費試做就試試啦,見到其中有間Derma 21 Medical 介紹Lumenis激光脫毛試做,就走左去登記。見到周街都有佢地萬綺雯嗰d廣告,點都係大公司,應該冇死。


我聽過人講美容院好hard sell會sell你幾個鐘,雖然我唔驚人sell,小妹定力好高。第1次上網預約去旺角雅蘭個間分店,上到去要填少少我d個人資料,
中間仲會有姐姐走過黎問我想飲d咩茶同食咩餅,感覺好貼心。本身約左7點,但我遲到左半個鐘,佢都無黑面或者態度唔好。Derma 21 Medical顧問會首先自我介紹,之後再問我介唔介意坐係我隔離,就同我解釋返試做激光脫毛療程注意既地方同細項,感覺CS好細心同專業。仲介紹部機好安全,有國際FDA同CE認證。

跟住就帶左我入房,間treatment房好大,轉身換衫都無問題。所有野都會覺得好乾淨同衛生。而療程期間,Derma 21 Medical美容師每做一個步驟都會同我講,如剃毛或消毒。但我成個療程我覺得有少少痛,但係接受到既,咁做完Trial之後,佢就好直接同我講下treatment既價錢。試做過程完全無Hard Sell我,就join左少少package。

我試過

我見過

我聽過

我買過

我用過

Like

評論 (0 個評論)