我的中心
 
搜索

豬腰變纖腰!吃走頑固假肚腩@VIGENE體重管理專家

熱度 2已有 238 次閱讀 2018-5-4 14:06 |個人分類:瘦身纖體|關鍵詞:VIGENE, 免費營養師咨詢, 整腸順便, 吃走肚腩, 宿便無晒, 肚腩byebye, detox, 排毒, 減腩


VIGENE體重管理專家的營養師Ivan定咗為期7天的「整腸順便方案」比我,話咁快就完成啦!


睇吓度腰臀的結果先(下圖)!腰圍竟然瘦咗3cm,臀圍都瘦咗成4.5cm啊,超堅!見到呢個成績,簡直係令人鼓舞啊!(真係要比d掌聲自己同Ivan啊!)


如果你地都想了解多D,可以登記做個免費營養師咨詢:http://bit.ly/VBLOG0418P



睇埋InBody的結果先!第一個concern嘅係內臟脂肪,由原本42.5cm2跌到40.6cm2喎!Ivan話,而家呢個度數,在我年紀係至適中!而水腫情況,已經係完全冇曬咁滞啦!其他結果都唔錯。


但仍然水份不足,但其實明明我已一日飲至少10杯水以上,而Ivan呢度亦解釋比我聽,有可能係我肌肉唔夠,導致身體儲水量差,佢重點叫我都係要先增加肌肉!Ivan仲教我係未來的日子,要食番多少少肉(其實我之前係好少食肉的!),先可以增加肌肉同埋keep返住新陳代謝!同埋一定要吃早餐!



有圖有真相!再比大家睇吓我條豬腰,真係比之前瘦咗好多,尤其係肚腩位,薄咗好多,條腰明顯出返嚟啊!勁開心!



其實如果要小妹講番呢七天的感覺,雖然要跟足營養師指引又要食BodyFood,但其實唔會有咩肚餓感,因為Ivan建議係,只要一覺餓,就吃菜啦,吃生果啦,飲shake啦,所以只要有胃口,就吃吧!而每天早午晚,都定時定候有便意,有靚便便排,好舒暢!


估唔到VIGENE體重管理專家除咗可以幫我輕鬆減去肚腩仔,仲幫我調理埋內臟的脂肪呢!


大家快D去拎個體驗裝試下丫!http://bit.ly/VBLOG0418P



以上產品及產品資訊,全部由品牌提供

我試過

我見過

我聽過

我買過

我用過
2

Like

剛表態過的朋友 (2 人)

發表評論 評論 (2 個評論)

回復 MR.MOON 2018-5-7 11:52
NICE
回復 Cherry 2018-5-10 15:32
MR.MOON: NICE
  

facelist 私人留言

你需要登入後才可以評論 登入 | 註冊